19.10.2015 В точно определения срок, с огромно публично отразяване приключи поредният градски проект на „Галчев Инженеринг”.

Перник вече има напълно обновен централен градски площад и пешеходна зона. На празника на града, на официална церемония в присъствието на хиляди граждани, представителят на фирмата изпълнител на проекта „Зелена и достъпна градска среда, гр. Перник” Любомир Галчев, връчи на кмета на Перник Иван Иванов подарък – икона на Св. Иван Рилски – покровител на града. „Радвам се, че на този прекрасен празник можем да споделим радостта на перничани от новата им придобивка. С новия площад градът им придоби модерна и европейска визия, с която могат основателно да се гордеят. От съоръженията по площада водното огледало е наистина нещо уникално – през лятото е прекрасен воден кът, а през зимата се превръща в ледена пързалка. Подобно нещо няма никъде в България”, каза Любомир Галчев пред многобройните журналисти.

Стойността само на реконструкцията на площада, който има изкуствена река, водно огледало, шадравани, детски площадки и атракциони, е около 6 млн. лева.   В края на миналата седмица обектът получи Акт 16 и Разрешение за ползване.

This is a staging environment