09.05.2012 Й. Фандъкова: “Шестзвездна детска градина”

При посещението си на 9.05.2012 г. в новопостроената детска градина в Дървеница кметът на София Йорданка Фандъкова оцени работата с думите: 
“Тук е станало прекрасно! Получила се е една шестзвездна детска градина.” 
Тя одобри работата на “Галчев Инженеринг Груп” и уточни, че това е най-голямата и най-хубавата нова детска градина досега в столицата. Тя е за 10 групи или за около 200 деца. Помещенията й са обособени в различни ярки цветове, така че да провокират въображението и активността на малките деца. Използваните материали в различните функционални зони позволяват лесна поддържа на сградата и високо ниво на хигиена. Всяка група на първия етаж има директен изход към двора, с което се улеснява играта на открито и позволява по-гъвкава програма за заниманията на децата. Освен атрактивни съоръжения за детски игри, сред приятното озеленяване на двора са изградени беседки и чешмички. 

На обекта работеха над 30 човека. След като работата вече приключи, предстои финално оформяне на документите за строителството. 

„Галчев Инженеринг Груп” беше предпочетен изпълнител и на новата детска градина в ж.к. Младост 3. Тя беше завършена през миналата година и през есента на 2011 г. посрещна своите първи малки посетители.

This is a staging environment