26.10.2015 „Галчев Инженеринг” уважи Годишния бал на строителя за 2015 г.

По повод християнския празник Димитровден и официален Ден на строителя, представители на фирма „Галчев Инжетнернинг” ЕООД – Николай Галчев и Любомир Галчев участваха в традиционния Годишен бал на строителя, организиран от Камарата на Строителите в България. На официалната вечеря в хотел „Шератон” присъстваха общо над 250 представители на водещи строителни фирми, представители на държавната администрация, деловите и политическите среди, партньори и приятели на сектора.

В  класацията за годишните отличия на най-добрите компании в строителния сектор тази година участваха 3835 фирми и компании, разделени в четири категории. В първата група бяха включени 2797 фирми, изпълняващи строежи от високото строителство (жилищно, обществено-обслужващо, промишлено), прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения. Във втората 241 компании, работещи по обекти от транспортната инфраструктура, в третата – 484, ангажирани в сферата на енергийната инфраструктура, и в четвъртата – 314 фирми, специализирани в благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда.

Наградите връчваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров.

This is a staging environment